Parkeren Sportprijs Utrecht 2015 17 februari

Wilt u parkeren bij Sportprijs Utrecht 2015 wordt gehouden in de Jaarbeurs op of vanaf 17 februari. Hier zijn diverse mogelijkheden om te parkeren bij de Jaarbeurs zelf. Ook zijn er mogelijkheden om aan de rand van de stad te parkeren en met het OV verder te gaan.

WESTRAVEN
Er zijn diverse mogelijkheden om uw auto buiten de stad te parkeren en het laatste stuk met het OV voort te zetten. Hiervoor kunt u uw auto parkeren bij parkeergarage Westraven en dan met de tram uw wegvoortzetten. Indien u meer van het OV bent, kunt u zelfs nog overstappen op de bus om nog sneller op uw bestemming aan te komen. Zo stopt de tram voor het Beatrixtheater, dat is direct bij het Jaarbeursplein, zo kunt u het laatste stukje lopen voor het bijwonen van februari.

JAARBEURS P4
Een mooie gelegenheid om te parkeren voor als u naar Sportprijs Utrecht 2015 gaat is de P4 parkeer garage. Deze is goed bereikbaar, als u snelweg a12 komt via kanalen eiland..
Er zijn diverse parkeer gelegenheden rond de Jaarbeurs. Van de mogelijkheden, is P4 er 1 van die licht achter de Jaarbeurs, net over de rivier. Hier is een brug vanuit de parkeer garage richting het Jaarbeurs gebouw.

IMG_6648

Toegangsweg

 

 

 

Voledig parkeerterrein en garage Jaarbeurs

Voledig parkeerterrein en garage Jaarbeurs

 

 

 

IMG_6683

Overdekte garage

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6652

Buitenveld, in gebruik als het druk is

 

 

 

 

 

 

 

Parkeren jaarbeurs

Parkeren jaarbeurs