Parkeergarage La Vie / de Bijenkorf Utrecht

bord-lavie-utrecht

Bord La Vie / de Bijenkorf

Bij de bijenkorf is de La vie parkeergarage. Deze heeft een uitgang direct de Bijenkorf in en een uitgang de straat op. Hier zijn redelijk wat plaatsen beschikbaar, maar kan met pieken uiteraard soms vol zitten. Deze parkeergarage zit centraal in het centrum. Maar is daarmee niet gelijk de beste keuze om te nemen als u het centrum in wilt. Dit hangt sterk af, vanuit welke richting u afkomt. De Lavie garage is namelijk niet zomaar overal vandaan goed te bereiken.

 

Bereikbaarheid La vie Parkeer garage

Vanuit Westelijke en zuidelijke richting
Dit is vanuit de westkant van Utrecht relatief slecht te bereiken, door de kunstmatige afsluiting van Weerdsingel Westzijde. Hier wordt kunstmatig auto verkeer tegen gehouden, wat resulteerd in continue files. Daardoor staat het gergeld volledig vast op de daar aangrensende Daalsetunnel en Westplein. Ook via de Chaterijne singel is dit slecht bereikbaar, hier is veel opstopping en weinig door komen aan, zeker gezien de huidige werkzaamheden kunt u hier makkelijk 10 minuten extra voor rekenen. Het is als u haast heeft aan te raden om een andere parkeer garage te kiezen en het laatste stuk te lopen, als u vanuit de westkant komt en vanuit Bunnik. Denk bijvoorbeeld aan de parkeer garage achter het Mariaplaats.

Vanuit Noordelijke / oostelijke richting
Komt u vanuit de noordkand, door Tuinwijk of door Overvecht, dan is het wel makkelijk bereikbaar en goed te vinden. Het is dan een van de 2 parkeer garages die vanuit deze kant goed bereikbaar zijn. Deze route zijn wat stoplichten hier en daar, maar verder geen heel grote vertragingen te vinden of hinder in het verkeer.

Rij voor de Bijenkorf parkeergarage La Vie op zaterdag

Rij voor de Bijenkorf parkeergarage La Vie op zaterdag

Drukte op zaterdag bij Parkeergarage La Vie
In de parktijk is de La Vie garage op zaterdag erg druk. Kan gebeuren dat er rijen met auto’s voor de deur staan te wachten. Als deze vol is zijn er alternatieven, in de buurt van de Bijenkorf, dat is parkeergarage Paardenveld. Veel alternatieven zijn er niet. Een P+R plus busrit zijn een goed alternatief voor als u dit wat lastig vinden lijkt, u bespaart hiermee veel gedoe met in de rij staan en het drukke centrum passeren.

La Vie - Parkeer garage A

La Vie – Parkeer garage

La Vie - Parkeer garage

Entree garage

La Vie - Parkeer garage

Goedafgesloten

Entree La Vie / de Bijenkorf

Entree La Vie / de Bijenkorf

In de buurt?

  • de Bijenkorf
  • C&A
  • Barsoi
  • Kijkshop
  • Kruidvat
  • Rembrandt