Parkeren om de Beurs te bezoeken

Gaat u uit eten bij de Beurs of lekker voor een kop koffie of een borrel? Dan zijn er diverse mogelijkheden om te parkeren.

Parkeren in de buurt van de Beurs

Parkeren in de buurt van de Beurs

 

Langs de weg parken

De Oudegracht zijn een aantal parkeer plaatsen. Dit zijn er misschien 1 of 2 die vrij zijn over de hele weg, dus dit moet u net treffen.

In de buurt van de Bijenkorf - de oudegracht

In de buurt van het Neude Рde Oudegracht, schaars aan parkeer plaatsen

 

La Vie parkeergarage

Dit is op 8 minuten lopen afstand van de Beurs. Hier is ’s avonds voldoende plaats beschikbaar. U staat hier lekker dichtbij en uw auto is redelijk veilig in de parkeergarage. Dit is midden in het centrum, en is daardoor wat lastiger bereikbaar vanuit verschillende kanten van Utrecht.

klein-bord-lavie

Midden in het centrum, wat lastiger bereikbaar

Kruisstraat parkeergarage

Aan de rand van het centrum vind u parkeer garage Kruisstraat. Dit is op 2 minuten lopen van de bushalte af. Hier kunt u 2 haltes de bus nemen, en bent u in ongeveer 10 minuten op locatie bij de Beurs. Makkelijk bereikbaar vanuit Bunnik of vanuit de Maliebaan. Geen lange route het hart van het centrum in, wat u veel tijd bespaard.

IMG_6339

Aan de rand van het centrum en minder druk

Steenweg parkeergarage

Komt u vanuit Bunnik / Catharijnesingel? Dan is het een mooie locatie om uw auto te parken voor een bezoek aan de Beurs. Dit is ongeveer 8 minuten lopen naar de Beurs toe. Een mooie route, omdat u langs de Oudegracht loopt met de Winkel van Sinkel en de Dom in het zicht. Deze parkeergarage vindt u door richting het Mariaplaats te gaan en daar de borden te volgen.

Informatie van deze pagina: Eet bij de Beurs – Parkeren in de buurt van de Beurs